Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KARAKÖY_RESMİ_FORUM_WEB_SİTESİ
Film dünyası DİVX-MP4-MKV Filmler, Eğlence Dünyası - Video İzle, Film İzle, Dizi İzle indir Bilgisayar Dünyası FULL PROGRAMLAR-İŞLETİM SİSTEMLERİ CEP DÜNYASI Anycool Teknik Yardım - Diğer Çin Telefonları Sorun ve Çözümleri
Grup Aslar - Adim Adim Kastamonu & Sözlü Oyun Havalari (2009)(Full Albüm)
Yazar
Mesaj Sayısı : 1056 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 37 Nerden : BİLECİK/KARAKÖY
Konu: Grup Aslar - Adim Adim Kastamonu & Sözlü Oyun Havalari (2009)(Full Albüm) Ptsi Haz. 29, 2009 1:29 am
Albüm İçeriği blink();
01. Grup Aslar - Ciftetelli 02. Grup Aslar - Burcak Tarlasi 03. Grup Aslar - Haydi Ciftetelliye 04. Grup Aslar - Degirmenci Dayi 05. Grup Aslar - Sigaramin Dumani 06. Grup Aslar - Cayir Cikti Dizime 07. Grup Aslar - Yandan Halimem Yandan 08. Grup Aslar - Misket 09. Grup Aslar - Cide Ciftetellisi 10. Grup Aslar - Merdivenden At Beni 11. Grup Aslar - Tiridine Bandim 12. Grup Aslar - Su Siziyor 13. Grup Aslar - Dügün Ciftetellisi 14. Grup Aslar - Karasuda Pazar Var 15. Grup Aslar - Cakir Eminem 16. Grup Aslar - Eymeli Yavrum Eymeli 17. Grup Aslar - Eller Kinali Meryem
Gizli Mesaj - İçeriği Görmek İçin Cevap Yazmalısınız..Arkadaşlar Emeğe Saygı Lütfen Sadece Smile İle Cevap Yazmayın ve Tşk. Diye Geçmeyin Güzel Sözler Yazın. Sağolun...
Grup Aslar - Adim Adim Kastamonu & Sözlü Oyun Havalari (2009)(Full Albüm)